Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Oulu – HJK Helsinki Tippmix Tippek – május 31. 19:00

Oulu – HJK Helsinki Tippmix Tippek – május 31. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a HJK Helsinki csapatának kedvez (8:7).

Ebből a csapatok háromszor játszottak az Oulu stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a HJK Helsinki csapatának kedvez (5:4).

Az elmúlt fél évben az Oulu egyszer sem nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a HJK Helsinki egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a HJK Helsinki az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Finn Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Oulu 2 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a HJK Helsinki pedig idegenben egyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez alapján a HJK Helsinki szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben az Oulu olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Ilves, a Vaasa vagy a Kuopion. A HJK Helsinki gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Lahti, a Kuopion vagy a PAOK Saloniki. A HJK Helsinki csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

HJK Helsinki
Szorzó: 1.68

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top