Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Otelul Galati – Dinamo Bukarest Tippmix Tippek – április 8. 19:30

Otelul Galati – Dinamo Bukarest Tippmix Tippek – április 8. 19:30

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Dinamo Bukarest csapatának kedvez (12:8).

Ebből a csapatok kétszer játszottak az Otelul Galati stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Dinamo Bukarest csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben az Otelul Galati kétszer nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Dinamo Bukarest egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján az Otelul Galati sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Román Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Otelul Galati 2 győzelmet, 4 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Dinamo Bukarest pedig idegenben kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent és nyolcszor kapott ki. Tehát az Otelul Galati jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Otelul Galati olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a CSMS Iasi vagy az U Craiova 1948. A Dinamo Bukarest pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Botosani vagy a Farul Constanta. A Dinamo Bukarest erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Otelul Galati olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Sepsi, a Botosani vagy a CS U Craiova. A Dinamo Bukarest gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az U Craiova 1948, a Hermannstadt vagy az UTA Arad. Az Otelul Galati csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.68

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top