Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Osasuna – Valencia Tippmix Tippek – április 15. 21:00

Osasuna – Valencia Tippmix Tippek – április 15. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Valencia csapatának kedvez (9:6).

Ebből a csapatok kétszer játszottak az Osasuna stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Valencia csapatának kedvez (6:2).

Az elmúlt fél évben az Osasuna háromszor nyert hazai pályán és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Valencia egyszer nyert idegenben és háromszor kapott ki. A statisztika alapján az Osasuna sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Osasuna 6 győzelmet, 2 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Valencia pedig idegenben háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát az Osasuna jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Osasuna olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Getafe, az Almería vagy a Rayo Vallecano. A Valencia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Rayo Vallecano, a Granada vagy a FC Cartagena. Az Osasuna erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Osasuna olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Celta Vigo, a Girona vagy a Real Sociedad. A Valencia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Las Palmas, a Getafe vagy a Girona. Az Osasuna csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.68

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top