Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Olympique Marseille – Nice Tippmix Tippek – április 24. 21:00

Olympique Marseille – Nice Tippmix Tippek – április 24. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Nice csapatának kedvez (10:8).

Ebből a csapatok kétszer játszottak az Olympique Marseille stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Nice csapatának kedvez (4:3).

Az elmúlt fél évben az Olympique Marseille ötször nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Nice kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján az Olympique Marseille sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Francia Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Olympique Marseille 5 győzelmet, 4 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Nice pedig idegenben kétszer nyert, háromszor játszott döntetlent és ötször kapott ki. Tehát az Olympique Marseille jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Olympique Marseille olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Benfica, a Shakhtar Donetsk vagy az Ajax. A Nice pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Bordeaux, a Lens vagy a Montpellier HSC. Az Olympique Marseille erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Olympique Marseille olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Paris St. Germain. A Nice gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Nantes. Az Olympique Marseille csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 2,5
Szorzó: 1.82

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top