Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Olympique Marseille – Lens Tippmix Tippek – április 28. 21:00

Olympique Marseille – Lens Tippmix Tippek – április 28. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Lens csapatának kedvez (7:5).

Ebből a csapatok kétszer játszottak az Olympique Marseille stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Lens csapatának kedvez (4:2).

Az elmúlt fél évben az Olympique Marseille ötször nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Lens háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján az Olympique Marseille sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Francia Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Olympique Marseille 5 győzelmet, 5 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Lens pedig idegenben négyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát az Olympique Marseille jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Olympique Marseille olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Benfica, a Shakhtar Donetsk vagy az Ajax. A Lens pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Lyon, a Toulouse vagy a Nantes. Az Olympique Marseille erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Olympique Marseille olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Paris St. Germain. A Lens gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Metz. Az Olympique Marseille csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.76

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top