Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Olympique Marseille – Benfica Tippmix Tippek – április 18. 21:00

Olympique Marseille – Benfica Tippmix Tippek – április 18. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Benfica csapatának kedvez (3:2).

Az elmúlt fél évben az Olympique Marseille négyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Benfica négyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján az Olympique Marseille sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Európa-Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Olympique Marseille 4 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Benfica pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent. Tehát az Olympique Marseille jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Olympique Marseille olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Shakhtar Donetsk, az Ajax vagy a Lyon. A Benfica pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Salzburg, a Braga vagy a Rangers FC. Az Olympique Marseille erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Olympique Marseille olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Paris St. Germain. A Benfica gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Real Sociedad. Az Olympique Marseille csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.60

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top