Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Olaszország – Törökország Tippmix Tippek – június 4. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya Olaszország csapatának kedvez (3:2).

Az elmúlt fél évben Olaszország egyszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint Törökország egyszer sem nyert idegenben és kétszer kapott ki. A statisztika alapján Olaszország sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Olaszország 1 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, Törökország pedig idegenben kétszer kapott ki. Tehát Olaszország jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Olaszország olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Ukrajna, a Venezuela vagy az Észak-Macedónia. A Törökország pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Horvátország, a Lettország vagy az Örményország. Olaszország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.72

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top