Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Olaszország – Albánia Tippmix Tippek – június 15. 21:00

Olaszország – Albánia Tippmix Tippek – június 15. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya Olaszország csapatának kedvez (3:1).

Az elmúlt fél évben Olaszország háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Albánia kétszer nyert és kétszer kapott ki. A statisztika alapján Olaszország sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben Olaszország olyan csapatokat győzött le, mint pl. az Ukrajna, az Ecuador vagy a Bosznia-Hercegovina. Az Albánia pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Lengyelország, a Csehország vagy a Bulgária. Albánia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Olaszország olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. az Anglia. Az Albánia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. az Izrael. Olaszország csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.52

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top