Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Nyíregyháza – Pécsi MFC Tippmix Tippek – április 8. 20:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Pécsi MFC csapatának kedvez (9:7).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Nyíregyháza stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Pécsi MFC csapatának kedvez (3:2).
Az elmúlt fél évben a Nyíregyháza ötször nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Pécsi MFC egyszer sem nyert idegenben és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Nyíregyháza sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a NB II. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Nyíregyháza 5 győzelmet és 2 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Pécsi MFC pedig idegenben kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Nyíregyháza jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Nyíregyháza olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Szombathelyi Haladás, a Kecskeméti TE. A Pécsi MFC pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Szombathelyi Haladás vagy a Mosonmagyaróvár. A Nyíregyháza erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez - NEM

5/5

SZORZÓ 1.53

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top