Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Nyíregyháza – Kecskeméti TE Tippmix Tippek – április 4. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 2:2, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Ebből a csapatok egyszer játszottak a Nyíregyháza stadionjában, a gólarány 2:2, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Nyíregyháza négyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Kecskeméti TE háromszor nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Nyíregyháza sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben a Nyíregyháza olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Szombathelyi Haladás, a Kazincbarcika vagy az Ajka. A Kecskeméti TE pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Mezőkövesd, a Kisvárda vagy a Szeged 2011. A Nyíregyháza erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.58

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top