Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Norwich – Plymouth Tippmix Tippek – március 29. 16:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a Plymouth csapatának kedvez (6:2).
Az elmúlt fél évben a Norwich hatszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Plymouth kétszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Norwich sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Angol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Norwich 9 győzelmet, 2 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Plymouth pedig idegenben kétszer nyert, ötször játszott döntetlent és hétszer kapott ki. Tehát a Norwich jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Norwich olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Cardiff, a Sheffield Wednesday. A Plymouth pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Middlesbrough vagy a Swansea. A Plymouth erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Norwich olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Leeds United, a Blackburn Rovers vagy a Middlesbrough. A Plymouth gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Coventry, a Southampton vagy a Sunderland AFC. A Norwich csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.75

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top