Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Norvégia – Szlovákia Tippmix Tippek – március 26. 19:00

Norvégia – Szlovákia Tippmix Tippek – március 26. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya Norvégia csapatának kedvez (2:0). A mérkőzést a hazai pályán játszotta.

Az elmúlt fél évben Norvégia egyszer nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Szlovákia kétszer nyert idegenben és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Szlovákia az utóbbi mérkőzéseit.

Az elmúlt egy évben Norvégia olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Jordánia, a Grúzia vagy a Ciprus. A Szlovákia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Bosznia-Hercegovina, az Izland vagy a Fehéroroszország. Szlovákia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Norvégia olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Skócia, a Csehország. A Szlovákia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Kazahsztán vagy a Portugália. Norvégia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 2,5
Szorzó: 1.73

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top