Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Nice – Paris SG Tippmix Tippek – május 15. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Paris St. Germain csapatának kedvez (9:6).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Nice stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Paris St. Germain csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Nice kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Paris St. Germain hatszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Paris St. Germain az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Francia Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Nice 6 győzelmet, 1 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Paris St. Germain pedig idegenben hétszer nyert, kétszer játszott döntetlent. Ez alapján a Paris St. Germain szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Nice olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Lens, a Toulouse vagy a Le Havre. A Paris St. Germain pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a FC Barcelona, az Olympique Marseille vagy a Real Sociedad. A Paris St. Germain erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Nice olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Nantes. A Paris St. Germain gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Borussia Dortmund. A Paris St. Germain csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Felett 2,5

5/5

SZORZÓ 1.61

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top