Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Nice – Lorient Tippmix Tippek – április 19. 21:00

Nice – Lorient Tippmix Tippek – április 19. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Nice csapatának kedvez (6:5).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Nice stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Nice csapatának kedvez (3:2).

Az elmúlt fél évben a Nice egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Lorient háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Lorient az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Francia Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Nice 5 győzelmet, 1 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Lorient pedig idegenben háromszor nyert, kétszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. Tehát a Nice jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Nice olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Stade Rennes, a Lens vagy a Toulouse. A Lorient pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Stade Rennes, a Metz vagy a Strasbourg. A Nice erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Nice olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Nantes, a Montpellier HSC vagy az AS Monaco. A Lorient gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Reims, a Sochaux vagy a Clermont. A Nice csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.70

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top