Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Nice – Le Havre Tippmix Tippek – május 10. 21:00

Nice – Le Havre Tippmix Tippek – május 10. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a Le Havre csapatának kedvez (3:1).

Az elmúlt fél évben a Nice egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Le Havre egyszer sem nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Nice sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Francia Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Nice 5 győzelmet, 1 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Le Havre pedig idegenben ötször játszott döntetlent és ötször kapott ki. Tehát a Nice jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Nice olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Lens. A Le Havre pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Chateauroux. A Nice erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Nice olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Nantes, a Montpellier HSC vagy az AS Monaco. A Le Havre gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Strasbourg, a Reims vagy a Clermont. A Nice csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.75

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top