Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

New York – San Jose Earthquakes Tippmix Tippek – június 1. 01:30

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a New York City csapatának kedvez (3:0). A mérkőzést a hazai pályán játszotta.

Az elmúlt fél évben a New York City ötször nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a San Jose Earthquakes egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. A statisztika alapján a New York City sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a MLS mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a New York City 5 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a San Jose Earthquakes pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát a New York City jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a New York City olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a New York Red Bulls, a D.C. United. A San Jose Earthquakes pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Portland Timbers vagy a Colorado Rapids. A New York City erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a New York City olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Colorado Rapids vagy a Portland Timbers. A San Jose Earthquakes gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Austin FC, a Sacramento Republic. A New York City csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.60

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top