Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Németország – Ukrajna Tippmix Tippek – június 3. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya 3:3, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen. A mérkőzést a hazai pályán játszotta.

Az elmúlt fél évben Németország egyszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint Ukrajna egyszer nyert idegenben, ezzel minden meccsét megnyerve. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Németország 2 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, Ukrajna pedig idegenben egyszer játszott döntetlent. Tehát Németország jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Németország olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Franciaország vagy a Hollandia. Az Ukrajna pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Bosznia-Hercegovina, az Észak-Macedónia. Németország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Németország olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Kolumbia vagy a Japán. Az Ukrajna gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Skócia, az Olaszország. Németország csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.66

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top