Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Németország – Görögország Tippmix Tippek – június 7. 20:45

Németország – Görögország Tippmix Tippek – június 7. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Németország egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Görögország egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. A statisztika alapján Németország sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben Németország olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Franciaország vagy a Hollandia. A Görögország pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Írország vagy a Gibraltár. Németország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Németország olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Kolumbia vagy a Japán. A Görögország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Ciprus, a Magyarország. Németország csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.68

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top