Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Németország – Dánia Tippmix Tippek – június 29. 21:00

Németország – Dánia Tippmix Tippek – június 29. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Németország ötször nyert, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Dánia háromszor nyert, négyszer játszott döntetlent. A statisztika alapján Németország sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Németország 2 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A másik csapat, Dánia pedig háromszor játszott döntetlent. Tehát Németország jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Németország olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Franciaország, az Amerikai Egyesült Államok vagy a Hollandia. A Dánia pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Franciaország, a Svédország vagy a Norvégia. Németország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Németország olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. az Ausztria vagy a Japán. A Dánia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Kazahsztán, az Észak-Írország. Németország csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.68

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top