Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Napoli – Lecce Tippmix Tippek – május 26. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Napoli csapatának kedvez (7:2).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Napoli stadionjában, a gólarány 1:1, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Napoli egyszer nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Lecce kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Lecce az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Napoli 4 győzelmet, 5 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Lecce pedig idegenben kétszer nyert, négyszer játszott döntetlent és hétszer kapott ki. Tehát a Napoli jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Napoli olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Juventus, a Braga. A Lecce pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Sassuolo vagy a Salernitana. A Napoli erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Napoli olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Frosinone, a Bologna vagy az Atalanta. A Lecce gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Bologna, a Genoa vagy a Torino. A Lecce csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Felett 2,5

5/5

SZORZÓ 1.58

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top