Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Napi Triplázó október 17. ✔ Szorzó 3.13 ✔ Potenciális nyereség 31*3OO Ft

Tuti tippek, mai tippmix tippek, megbízható tippmix tippek, profi fogadási tippek, Tuti tippek es mai tippmix tippek

Ha szép nyereséget szeretnél nagy kockázatok nélkül, akkor a Napi Triplázó jó megoldás, mivel nagy bizalommal rendelkező fogadási tippekből áll. Napi triplázó, ezt a részt főképp azoknak ajánljuk akik profibb módon szeretnének fogadni és a jövedelmüket kiegésziteni, e menüpontban naponta fogtok találni egy duplát, ami azt jelenti, hogy a cél a befektetett tőke megduplázása. Persze a sportfogadás is szerencsejáték, tehát semmi se biztos, azonban célunk, hogy a hónap végén több nyertes triplánk legyen, mint vesztes.

Napi Triplázó október 17.

Peru – Argentína
Argentína mindhárom eddigi selejtezőjét kapott gól nélkül nyerte meg. Argentína Ecuadort és Paraguayt is 1-0-ra verte meg, míg Bolívia ellen 3-0-ra győzött. Peru még gólt sem lőtt a selejtezők során, de Paraguay otthonában 0-0-t ért el, míg a braziloktól csak 1-0-ra kapott ki. A két csapat utolsó három találkozóján egyszer sem talált be mindkét fél.

Argentína

5/5

SZORZÓ 1.38

Uruguay – Brazília
Uruguay mindhárom eddigi selejtezőjén betalált mindkét fél, és ezeken a találkozókon egyaránt legalább 3 gól született. Uruguay eddig egy hazai selejtezőn van túl, akkor Chile ellen 3-1-re nyert. Brazília 5-1-es sikerrel rajtolt Bolívia ellen, azóta viszont Perut csak 1-0-ra verte, legutóbb pedig 1-1-es ikszet ért el Venezuela ellen. A két csapat utolsó három egymás elleni tétmeccsét Brazília nyerte, mindháromszor legalább kétgólos különbséggel.

Uruguay felett 0,5

5/5

SZORZÓ 1.52

Szerbia – Montenegró
Szerbia utolsó négy Eb-selejtezőjén mindkét fél betalált. Szerbia hazai pályán eddig két selejtezőn van túl, Litvániát 2-0-ra megverte, míg Magyarországtól 2-1-re kikapott. Montenegró idegenben veretlen a G csoportban: Bulgáriát 1-0-ra verte, míg Litvánia vendégeként 2-2-es ikszet ért el. Márciusi mérkőzésükön az első félidő 0-0-s döntetlennel zárult, a szerbek mindkét góljukat a 2. játékrészben érték el.

Szerbia Felett 1.5

5/5

SZORZÓ 1.49

Napi Duplázó október 17.

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top