Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Napi Duplázó október 17. ✔ Szorzó 2.15 ✔ Potenciális nyereség 21*5OO Ft

Ha szép nyereséget szeretnél nagy kockázatok nélkül, akkor a Napi Duplázó jó megoldás, mivel nagy bizalommal rendelkező fogadási tippekből áll, általában 1, 2 vagy 3 mérkőzés választandó a kettős szorzó kialakításához. Alapvetően ezzel a téttel megduplázod a befektetést, 10 000 HUF (Ft) fogadással 20 000 Ft-ot nyerhetsz!

Napi Duplázó október 17.

Litvánia-Magyarország 

ᐅ A magyar válogatott legutóbbi négy találkozóján három alkalommal pontosan két gólt szerzett. Utolsó hat mérkőzésén háromszor is döntetlent játszott Litvánia. Három hazai Eb-selejtezőjén kétszer ikszelt: Bulgáriával 1-1-et, Montenegróval pedig 2-2-t játszott Kaunasban. Magyarország utolsó nyolc találkozóján hatszor meg tudta szerezni a meccs első gólját.

Magyarország tétmeccsen eddig egyszer lépett pályára Litvániában: 2000. október 11-én 6-1-re győzött a magyar csapat a két együttes kaunasi vb-selejtezőjén.

Magyarország

5/5

SZORZÓ 1.28

Anglia – Olaszország

Anglia hazai pályán Ukrajnát 2-0-ra verte, Észak-Macedóniát 7-0-ra ütötte ki. Anglia legeredményesebb góllövője nem meglepő módon H. Kane, ő már 5 gólnál jár a selejtezők során, érdekes viszont, hogy J. Bellingham még nem szerzett gólt a selejtezős mérkőzéseken.

Az olaszok vendégként Málta ellen 2-0-ra nyertek, míg Észak-Macedónia otthonában 1-1-es ikszet értek el. Olaszország legutóbb 4-0-ra verte Máltát, azon a találkozón D. Berardi duplázott.

Anglia

5/5

SZORZÓ 1.68

Napi Duplázó október 17.

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a BET365 oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Sport- és fogadási piacok páratlan választéka
✅ 24 órás ügyfélszolgálat
✅ A legjobb Cash Out funkció

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top