Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

MTK – Puskás Akadémia Tippek október 22. 14:15

Az NB I másik Fejér megyei csapata, a Puskás Akadémia hullámzóan teljesít (4-3-2), és mivel nagyon sűrű a mezőny, egy-két győzelemmel rögtön a közvetlen élbolyban találhatja magát Hornyák Zsolt együttese. A felcsútiak az előző fordulóban nagy nehezen (1-0) legyűrték a sereghajtó Kisvárdát, miközben az MTK több bravúros győzelmet követően megtorpant, és a legutóbbi két fordulóban súlyos vereséget szenvedett (1-6 a Fradi, majd 0-3 a Fehérvár ellen).

Egyelőre az öt fellépésükön 3-1-1-es eredménysorral rendelkező felcsútiak gyűjtötték a legtöbb pontot idegenben az NB I-ben – az egyik, ha nem a legnagyobb bravúrjuk, hogy egyedüliként tudták megverni az FTC-t (2-1). Utolsó öt egymás elleni összecsapásukon háromszor felülmúlták az MTK-t – legutóbbi, áprilisi találkozójukon viszont egyszer sem rezdültek meg a hálók. Mostanában nem potyogtak a gólok ebben a párosításban: előző hat meccsükön egyszer sem született háromnál több találat.

MTK - Puskás Akadémia Tippek

Az előrejelzésünk a meccsre az eddigi elemzéseink alapján “Mindkét csapat gólt szerez- IGEN” eredményt hoz majd, mely 1.66 szorzóval érhető el a 22bet fogadóirodánál. A mérkőzésre több fogadóirodán keresztül is fogadhatunk, de az MTK – Puskás Akadémia tippek legjobb szorzóit itt érhetjük el: 22bet!

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.66

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top