Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Montenegro – Észak-Macedónia Tippmix Tippek – március 25. 18:00

Montenegro – Észak-Macedónia Tippmix Tippek – március 25. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben Montenegro kétszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint Észak-Macedónia egyszer sem nyert idegenben és kétszer kapott ki. A statisztika alapján Montenegro sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben Montenegro olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Bulgária, a Libanon. Az Észak-Macedónia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Málta vagy a Gibraltár. Montenegro erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Montenegro olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Csehország. Az Észak-Macedónia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Grúzia. Montenegro csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.80

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top