Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Monfils – Fucsovics Tippek – október 18. 18:00

Monfils - Fucsovics Tippek

Fucsovics Márton legutóbb a sanghaji tornán szerepelt, és ott két kört is sikerrel vett. Gael Monfilsszel eddigi pályafutása során kétszer találkozott, és mindkétszer alulmaradt. Javítani tud a mérlegén a US Open óta csak egy mérkőzést játszó franciával szemben?

Az utolsó négy mérkőzésén Fucsovics Márton mindig meg tudta nyerni az 1. játszmát, ennek ellenére kétszer mégis veszített.  A két játékos legutóbb 2020 februárjában találkozott egymással. Akkor Monfils két szettben (6:4, 7:5) hozta a mérkőzést. Fucsovics Márton utolsó négy találkozóján a következő játékszámok születtek: 25, 18, 32, 31. 

Az fenti négy találkozón a magyar játékos sorrendben 11, 12, 17, illetve 15 játszmát tudott megnyerni.

Monfils - Fucsovics Tippek

Az előrejelzésünk a meccsre az eddigi elemzéseink alapján “Felett 20,5” eredményt hoz majd, mely 1.52 szorzóval érhető el a Unibet fogadóirodánál. A mérkőzésre több fogadóirodán keresztül is fogadhatunk, de az Monfils – Fucsovics tippek legjobb szorzóit itt érhetjük el: Unibet!

3 ütős Monfils - Fucsovics tippek
Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Jóslat 1
Felett 20,5
Szorzó: 1.52

Jóslat 2
Alatt 2.5 Szettek száma
Szorzó: 1.62

Jóslat 3
Fucsovics, +1.5 hendikeppel
Szorzó: 1.45

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top