Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Millwall – Leicester City Tippmix Tippek – április 9. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Leicester csapatának kedvez (8:4).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Millwall stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Leicester csapatának kedvez (5:2).

Az elmúlt fél évben a Millwall kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Leicester négyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Leicester az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az Angol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Millwall 4 győzelmet, 4 döntetlent és 6 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Leicester pedig idegenben nyolcszor nyert, háromszor játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Ez alapján a Leicester szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Millwall olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Norwich, a Birmingham vagy a Watford. A Leicester pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Cardiff, a Swansea vagy a Birmingham. A Leicester erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Millwall olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Coventry, a Southampton vagy a Sheffield Wednesday. A Leicester gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Coventry, a Bristol City vagy a Leeds United. A Leicester csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Leicester City

5/5

SZORZÓ 1.68

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top