Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Mezőkövesd – Ferencváros Tippmix Tippek – március 31. 18:00

Mezőkövesd – Ferencváros Tippmix Tippek – március 31. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben tizenegyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Ferencváros csapatának kedvez (15:6).

Ebből a csapatok hatszor játszottak a Mezőkövesd stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Ferencváros csapatának kedvez (7:3).

Az elmúlt fél évben a Mezőkövesd kétszer nyert hazai pályán és hétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Ferencváros ötször nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Ferencváros az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Mezőkövesd 3 győzelmet és 7 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Ferencváros pedig idegenben hatszor nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ez alapján a Ferencváros szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Mezőkövesd olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Debreceni VSC, a MTK vagy az Újpest. A Ferencváros pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Debreceni VSC, a Fehérvár vagy az Újpest. A Ferencváros erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Mezőkövesd olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a FK Kosice, a Budafok vagy a Kecskeméti TE. A Ferencváros gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Kecskeméti TE, a Paks vagy az Olympiakos Pireus. A Ferencváros csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Felett 2,5
Szorzó: 1.63

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top