Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Mexikó – Ecuador Tippmix Tippek – július 1. 02:00

Mexikó – Ecuador Tippmix Tippek – július 1. 02:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya Ecuador csapatának kedvez (3:2). A mérkőzések mindegyikét a hazai pályán játszotta.

Az elmúlt fél évben Mexikó kétszer nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Ecuador egyszer sem nyert idegenben és egyszer kapott ki. A statisztika alapján Mexikó sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben Mexikó olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Ghána, a Costa Rica vagy a Panama. Az Ecuador pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Katar, az Ausztrália vagy a Bolívia. Mexikó erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Mexikó olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Uruguay, a Kolumbia. Az Ecuador gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Ausztrália vagy az Argentína. Ecuador csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.72

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top