Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Marseille – Paris SG Tippmix Tippek – március 31. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Paris St. Germain csapatának kedvez (11:3).

Ebből a csapatok háromszor játszottak az Olympique Marseille stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Paris St. Germain csapatának kedvez (4:2).

Az elmúlt fél évben az Olympique Marseille négyszer nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Paris St. Germain hétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Paris St. Germain az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Francia Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Olympique Marseille 6 győzelmet és 4 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Paris St. Germain pedig idegenben nyolcszor nyert, kétszer játszott döntetlent. Ez alapján a Paris St. Germain szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben az Olympique Marseille olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Shakhtar Donetsk, az Ajax vagy a Lyon. A Paris St. Germain pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Stade Rennes, a Real Sociedad vagy a Lens. Az Olympique Marseille erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.58

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top