Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Manchester United – Sheffield United Tippmix Tippek – április 24. 21:00

Manchester United – Sheffield United Tippmix Tippek – április 24. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a Manchester United csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Manchester United háromszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Sheffield United egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Manchester United sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Manchester United 5 győzelmet, 2 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Sheffield United pedig idegenben egyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és nyolcszor kapott ki. Tehát a Manchester United jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Manchester United olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Chelsea, a Liverpool. A Sheffield United pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Luton vagy a Gillingham. A Manchester United erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Manchester United olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Bournemouth, a Fulham vagy a Newcastle United. A Sheffield United gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Brentford, a Crystal Palace vagy a Wolverhampton. A Manchester United csapatát erősebb ellenfelek

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.64

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top