Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Manchester United – Liverpool Tippmix Tippek – április 7. 16:30

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Liverpool csapatának kedvez (24:8).

Ebből a csapatok négyszer játszottak a Manchester United stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Liverpool csapatának kedvez (13:8).

Az elmúlt fél évben a Manchester United háromszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Liverpool hatszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Liverpool az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Manchester United 5 győzelmet, 1 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Liverpool pedig idegenben hatszor nyert, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez alapján a Liverpool szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Manchester United olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Chelsea, a Liverpool vagy a FC Kobenhavn. A Liverpool pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Chelsea, az Arsenal vagy a Sparta Praha. A Manchester United erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Manchester United olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Bournemouth, a Fulham vagy a Newcastle United. A Liverpool gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Union St. Gilloise, a Toulouse vagy az Arsenal. A Manchester United csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Liverpool

5/5

SZORZÓ 1.63

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top