Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Manchester United – Arsenal Tippmix Tippek – május 12. 17:30

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 12:12, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Manchester United stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Manchester United csapatának kedvez (6:3).

Az elmúlt fél évben a Manchester United háromszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Arsenal hatszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az Arsenal az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Manchester United 5 győzelmet, 3 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Arsenal pedig idegenben kilencszer nyert, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ez alapján az Arsenal szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Manchester United olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Chelsea, a Liverpool vagy az Everton. Az Arsenal pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Tottenham, a West Ham United vagy a Burnley. A Manchester United erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Manchester United olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Bournemouth, a Fulham vagy a Bayern München. Az Arsenal gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Fulham, az Aston Villa vagy a FC Porto. Az Arsenal csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.55

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top