Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Manchester City – Wolverhampton Tippmix Tippek – május 4. 18:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Manchester City csapatának kedvez (13:3).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Manchester City stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Manchester City csapatának kedvez (4:0).

Az elmúlt fél évben a Manchester City nyolcszor nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Wolverhampton kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Manchester City sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Manchester City 7 győzelmet és 5 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Wolverhampton pedig idegenben háromszor nyert, háromszor játszott döntetlent és ötször kapott ki. Tehát a Manchester City jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Manchester City olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Manchester United, a Chelsea vagy a FC Kobenhavn. A Wolverhampton pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Chelsea, a Tottenham vagy a West Bromwich. A Manchester City erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez - NEM

5/5

SZORZÓ 1.64

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top