Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Manchester City – West Ham United Tippmix Tippek – május 19. 17:00

Manchester City – West Ham United Tippmix Tippek – május 19. 17:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Manchester City csapatának kedvez (12:4).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Manchester City stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Manchester City csapatának kedvez (5:1).

Az elmúlt fél évben a Manchester City nyolcszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a West Ham United kétszer nyert idegenben és ötször kapott ki. A statisztika alapján a Manchester City sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Manchester City 8 győzelmet és 5 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a West Ham United pedig idegenben ötször nyert, egyszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát a Manchester City jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Manchester City olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Manchester United, a Chelsea vagy a FC Kobenhavn. A West Ham United pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Arsenal, a Tottenham vagy az Everton. A Manchester City erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 4,5
Szorzó: 1.72

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top