Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Manchester City – Manchester United Tippmix Tippek – május 25. 16:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Manchester City csapatának kedvez (21:8).

Ebből a csapatok négyszer játszottak a Manchester City stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Manchester City csapatának kedvez (15:6).

Az elmúlt fél évben a Manchester City nyolcszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Manchester United kétszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Manchester City sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a FA kupa mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Manchester City 3 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Manchester United pedig idegenben háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent. Tehát a Manchester City jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Manchester City olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Manchester United, a Chelsea vagy a FC Kobenhavn. A Manchester United pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Aston Villa, a Nottingham Forest vagy a Wolverhampton. A Manchester City erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.74

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top