Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Manchester City – Chelsea Tippmix Tippek – április 20. 18:15

Manchester City – Chelsea Tippmix Tippek – április 20. 18:15

A két csapat az elmúlt 3 évben kilencszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Manchester City csapatának kedvez (15:6).

Ebből a csapatok hatszor játszottak a Manchester City stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Manchester City csapatának kedvez (9:2).

Az elmúlt fél évben a Manchester City nyolcszor nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Chelsea kétszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Manchester City sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a FA kupa mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Manchester City 2 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Chelsea pedig idegenben egyszer nyert. Tehát a Manchester City jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Manchester City olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Manchester United, a BSC Young Boys vagy a FC Kobenhavn. A Chelsea pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Tottenham, az Aston Villa vagy a Crystal Palace. A Manchester City erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.64

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top