Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Manchester City – Arsenal Tippmix Tippek – március 31. 17:30

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Manchester City csapatának kedvez (16:5).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Manchester City stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Manchester City csapatának kedvez (10:1).

Az elmúlt fél évben a Manchester City hétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Arsenal négyszer nyert idegenben és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Manchester City sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Manchester City 7 győzelmet és 4 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, az Arsenal pedig idegenben hatszor nyert, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát a Manchester City jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Manchester City olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Manchester United, a FC Kobenhavn vagy a BSC Young Boys. Az Arsenal pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Sevilla, a West Ham United vagy a Burnley. A Manchester City erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.70

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top