Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Málta – Görögország Tippmix Tippek – június 11. 18:00

Málta – Görögország Tippmix Tippek – június 11. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya 2:2, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen. A mérkőzést a hazai pályán játszotta.

Az elmúlt fél évben Málta egyszer sem nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Görögország egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján Málta sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Málta 1 győzelmet és 2 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, Görögország pedig idegenben egyszer kapott ki. Tehát Málta jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Málta olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Gibraltár. A Görögország pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Írország. Görögország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Málta olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Észak-Macedónia vagy az Ukrajna. A Görögország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Ciprus, a Magyarország. Málta csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.70

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top