Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Magyarország – Svájc Tippmix Tippek – június 15. 15:00

Magyarország – Svájc Tippmix Tippek – június 15. 15:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben Magyarország háromszor nyert és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Svájc kétszer nyert, kétszer játszott döntetlent. A statisztika alapján Magyarország sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben Magyarország olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Törökország, a Szerbia vagy az Izrael. A Svájc pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Spanyolország, a Kamerun vagy a Csehország. Svájc erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Magyarország olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. az Írország. A Svájc gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Románia. Svájc csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.74

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top