Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Lyon – Valenciennes Tippmix Tippek – április 2. 20:45

Lyon – Valenciennes Tippmix Tippek – április 2. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben a Lyon háromszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Valenciennes kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Lyon sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Francia Kupa mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Lyon 1 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Valenciennes pedig idegenben háromszor nyert, kétszer játszott döntetlent. Ez alapján a Valenciennes szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Lyon olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Olympique Marseille, a Lille vagy a Nice. A Valenciennes pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Sarreguemines, a Saint-Priest vagy a Haguenau. A Lyon erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Lyon olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Clermont, a Lens vagy a Stade Rennes. A Valenciennes gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Pau, a Concarneau vagy a Dunkerque. A Lyon csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.57

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top