Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Lyon – Paris SG Tippmix Tippek – május 25. 21:00

Lyon – Paris SG Tippmix Tippek – május 25. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Paris St. Germain csapatának kedvez (12:5).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Lyon stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Paris St. Germain csapatának kedvez (6:2).

Az elmúlt fél évben a Lyon négyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Paris St. Germain hétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Paris St. Germain az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Francia Kupa mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Lyon 2 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Paris St. Germain pedig idegenben kétszer nyert. Ez alapján a Paris St. Germain szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Lyon olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Olympique Marseille, az AS Monaco vagy a Lille. A Paris St. Germain pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a FC Barcelona, az Olympique Marseille vagy a Real Sociedad. A Paris St. Germain erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Lyon olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Lens. A Paris St. Germain gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Borussia Dortmund. A Paris St. Germain csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Felettt 2,5
Szorzó: 1.60

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top