Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Luton – Everton Tippmix Tippek – május 3. 21:00

Luton – Everton Tippmix Tippek – május 3. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Luton csapatának kedvez (4:2).

Az elmúlt fél évben a Luton egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Everton egyszer sem nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Luton sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Luton 4 győzelmet, 2 döntetlent és 7 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Everton pedig idegenben háromszor nyert, háromszor játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát a Luton jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Luton olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Newcastle United, a Crystal Palace vagy a Brighton & Hove Albion. Az Everton pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Burnley, a Nottingham Forest vagy a Crystal Palace. Az Everton erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Luton olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Brentford, a Sheffield United vagy az Aston Villa. Az Everton gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Bournemouth, a Wolverhampton vagy a Tottenham. Az Everton csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.56

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top