Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Los Angeles FC – New Mexico United Tippmix Tippek – július 11. 05:00

Los Angeles FC – New Mexico United Tippmix Tippek – július 11. 05:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben a Los Angeles FC hétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a New Mexico United négyszer nyert idegenben és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Los Angeles FC sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az US Open Kupa mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Los Angeles FC 1 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a New Mexico United pedig idegenben egyszer nyert. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben a Los Angeles FC olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Seattle Sounders, a L. A. Galaxy vagy a Portland Timbers. A New Mexico United pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Phoenix Rising, a San Antonio vagy a Las Vegas Lights. A Los Angeles FC erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Los Angeles FC olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Nordsjaelland. A New Mexico United gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Monterey Bay. A Los Angeles FC csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 3,5
Szorzó: 1.76

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top