Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Lorient – Paris SG Tippmix Tippek – április 24. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Paris St. Germain csapatának kedvez (9:6).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Lorient stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Paris St. Germain csapatának kedvez (3:2).

Az elmúlt fél évben a Lorient egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Paris St. Germain hatszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Paris St. Germain az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Francia Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Lorient 1 győzelmet, 2 döntetlent és 6 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Paris St. Germain pedig idegenben nyolcszor nyert, kétszer játszott döntetlent. Ez alapján a Paris St. Germain szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Lorient olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Reims. A Paris St. Germain pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a FC Barcelona. A Paris St. Germain erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Lorient olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Strasbourg. A Paris St. Germain gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az AC Milan. A Paris St. Germain csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 3,5

5/5

SZORZÓ 1.70

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top