Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Liverpool – Wolverhampton Tippmix Tippek – május 19. 17:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Liverpool csapatának kedvez (12:7).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Liverpool stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Liverpool csapatának kedvez (7:3).

Az elmúlt fél évben a Liverpool hatszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Wolverhampton egyszer sem nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Liverpool sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Liverpool 8 győzelmet, 3 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Wolverhampton pedig idegenben háromszor nyert, háromszor játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát a Liverpool jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Liverpool olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Chelsea, a Sparta Praha vagy a Tottenham. A Wolverhampton pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Chelsea, a Tottenham vagy a West Bromwich. A Liverpool erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Liverpool olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Crystal Palace vagy az Atalanta. A Wolverhampton gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Fulham, az Aston Villa. A Wolverhampton csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.63

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top