Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Liverpool – Tottenham Tippmix Tippek – május 5. 17:30

Liverpool – Tottenham Tippmix Tippek – május 5. 17:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Liverpool csapatának kedvez (10:9).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Liverpool stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Liverpool csapatának kedvez (5:4).

Az elmúlt fél évben a Liverpool hatszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Tottenham egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Liverpool sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Liverpool 8 győzelmet, 3 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Tottenham pedig idegenben kétszer nyert, négyszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. Tehát a Liverpool jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Liverpool olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Chelsea, a Sparta Praha. A Tottenham pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Aston Villa vagy a Nottingham Forest. A Liverpool erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Liverpool olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Crystal Palace vagy az Atalanta. A Tottenham gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Brighton & Hove Albion, a Fulham. A Liverpool csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Felett 3,5
Szorzó: 1.71

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top