Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Liverpool – Sheffield United Tippmix Tippek – április 4. 20:30

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a Liverpool csapatának kedvez (2:0).

Az elmúlt fél évben a Liverpool nyolcszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Sheffield United kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Liverpool sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Liverpool 9 győzelmet és 3 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Sheffield United pedig idegenben egyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és hétszer kapott ki. Tehát a Liverpool jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Liverpool olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Chelsea, a Sparta Praha. A Sheffield United pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Luton vagy a Gillingham. A Liverpool erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez - NEM

5/5

SZORZÓ 1.78

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top