Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Liverpool – Brighton Tippmix Tippek – március 31. 15:00

Liverpool – Brighton Tippmix Tippek – március 31. 15:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Brighton & Hove Albion csapatának kedvez (12:10).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Liverpool stadionjában, a gólarány 5:5, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Liverpool nyolcszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Brighton & Hove Albion háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. A statisztika alapján a Liverpool sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Liverpool 8 győzelmet és 3 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Brighton & Hove Albion pedig idegenben kétszer nyert, háromszor játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát a Liverpool jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Liverpool olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Chelsea, a Sparta Praha vagy a LASK Linz. A Brighton & Hove Albion pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Ajax, az AEK Athen vagy a Nottingham Forest. A Liverpool erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.57

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top