Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Lille – Marseille Tippmix Tippek – április 5. 21:00

Lille – Marseille Tippmix Tippek – április 5. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Lille csapatának kedvez (6:4).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Lille stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Lille csapatának kedvez (4:1).

Az elmúlt fél évben a Lille ötször nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Olympique Marseille kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Lille sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Francia Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Lille 7 győzelmet és 3 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, az Olympique Marseille pedig idegenben kétszer nyert, kétszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. Tehát a Lille jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Lille olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Slovan Bratislava, az AS Monaco vagy a Lens. Az Olympique Marseille pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az AEK Athen, a Clermont vagy a Lorient. A Lille erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.77

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top