Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Lille – Lyon Tippmix Tippek – május 6. 21:00

Lille – Lyon Tippmix Tippek – május 6. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Lille csapatának kedvez (9:8).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Lille stadionjában, a gólarány 3:3, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Lille ötször nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Lyon ötször nyert idegenben és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Lyon az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Francia Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Lille 7 győzelmet és 3 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Lyon pedig idegenben hétszer nyert és négyszer kapott ki. Tehát a Lille jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Lille olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Olympique Marseille, az Aston Villa vagy a Lens. A Lyon pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az AS Monaco, a Stade Rennes vagy a Toulouse. A Lille erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.65

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top